Mediation Arbeidsconflict

Bij Beryl is gevestigd in Leiden, maar kan landelijk ingezet worden. De algemene voorwaarden van Bij Beryl vindt u hier.

Ik ben een internationaal geregistreerd ADR mediator, negotiator en ICR (conflict)coach en tevens aangesloten bij de Nederlandse Mediators Vereniging. Ik lever maatwerk en stel graag voor u een gratis en vrijblijvende offerte op. Houdt u rekening met een uurtarief van €150,- (exclusief BTW) voor zakelijke mediation. De duur van 1 sessie is gemiddeld 1,5 uur en een gemiddeld mediation traject 3 à 4 sessies. Afhankelijk van de locatie kan reistijd in rekening worden gebracht (zie algemene voorwaarden).

Tijdens mijn jarenlange werkervaring als verzuimcoach / casemanager voor diverse arbodiensten, heb ik een honderdtal conflicten tussen werknemer en werkgever naar tevredenheid weten te bemiddelen. Dit vond ik zo mooi en waardevol om te doen, dat ik daar voltijd mijn tijd en aandacht aan wilde besteden. Zodoende ben ik, na een intensieve opleiding tot professioneel mediator, in 2017 mijn eigen onderneming begonnen in mediation en coaching. Gecombineerd met kennis van sociaal- en arbeidsrecht, mijn empathische en humoristische aanpak en mijn achtergrond in de psychologie, kunt u erop vertrouwen dat u met Bij Beryl een deskundige mediator in huis haalt.

Waarom Bij Beryl

  • Persoonlijk waar het kan
  • Professioneel waar het hoort
  • Flexibel en op maat
  • Deskundige begeleiding
  • Gratis telefonische intake en offerte
  • Snelle doorlooptijd