Over Bij Beryl

Bij Beryl Bemiddeling  & Begeleiding is het mediation en coachingsbureau van Beryl Göbel, gevestigd te Leiden en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 68920059. De algemene voorwaarden vind je hier.

De naam is een hele mond vol, maar deze is niet zomaar gekozen; met alleen de eerste letters van Bij Beryl Bemiddeling & Begeleiding, houd je BBBB over, oftewel 4 B’s. Deze 4 B’s staan ook voor de vier basisemoties van de mens: blij, bang, boos en bedroefd, waar veel theorieën in de psychologie en conflicthantering op gestoeld zijn. De 4 B’s zijn tevens terug te vinden in het logo, waarbij de 4 B’s schakels vormen om verbinding uit te drukken.

Over Beryl

Tijdens mijn studie Applied Cognitive Psychology aan de Universiteit van Leiden, als vrijwilliger bij onder andere Buurtbemiddeling in Leiden en gedurende mijn ruime en uiteenlopende werkervaring als onder andere wetenschapper, beleids- en communicatieadviseur, casemanager en (verzuim)coach, is steeds gebleken dat ik er blij van word als ik anderen kan helpen en daardoor de wereld misschien een klein stukje mooier kan maken. Tevens geloof ik in de eigen kracht van mensen en heb ik de overtuiging dat mensen zelf de controle over hun leven willen en kunnen hebben, maar dat daar soms wat hulp bij nodig is.

Met mijn deskundige begeleiding, persoonlijke aanpak, mijn ervaring en humor probeer ik mensen die controle terug te geven. Of dat nu preventief is om een conflict te voorkomen, actief tijdens een mediation, of in de persoonlijke levenssfeer door middel van coaching, Bij Beryl ben je welkom.

Meer weten?

Nieuwsgierig naar mijn werkervaring?
Ik verwijs graag naar mijn LinkedIn profiel: https://www.linkedin.com/in/berylgöbel/

Waarom Bij Beryl

  • Persoonlijk waar het kan
  • Professioneel waar het hoort
  • Flexibel en op maat
  • Deskundige begeleiding
  • Gratis telefonische intake en offerte
  • Snelle doorlooptijd